ConnAct Up workshop - Tuningold fel az életed!

Elakadtál az életedben, és szeretnéd tisztán látni merre tovább? Vannak gyomorszorító helyzetek, és jó lenne felülkerekedni rajtuk? Vannak céljaid, melyekhez fejleszteni szeretnéd képességeidet?

Akkor a ConnAct Up életvezetési workshop neked való – Tanulj meg kapcsolódni magadhoz és másokhoz!

Mi a ConnAct Up? Egy könnyen beépíthető, a leghatékonyabb személyiségfejlesztő és pszichológiai módszereket magába foglaló, egyedülálló gyakorlati eszköz, amellyel életed irányítása végre a Te kezedbe kerül!

Mit kapsz a ConnAct Up workshopon?

  • Rálátsz elméd működési mechanizmusaira – azaz hogyan rombolod vagy építed életed.
  • Gondolataid, érzelmeid, testi tünetek - honnan jönnek, mire vagy hatással és mire nem.
  • Mivel gátlom a boldogságomat? - A legtipikusabb 45 féle destruktív mintát mutatom meg Neked, melyek a különféle élethelyzetekben meggátolják, lerombolják életedet, kapcsolataidat.
  • Mivel tudom feltölteni magam és kapcsolataimat? - 45 féle konstruktív mintát kapsz, pozitív képességek olyan listáját, melyek felismerésével és beépítésével felemeled magad a mélypontról.
  • Hogyan tudok változtatni? - 10 olyan tuning módszert sajátítasz el, melyek a konstruktív, pozitív képességeidet készség szintjére emelik, így bármikor alkalmazni tudod.
  • Kapcsolódni másokhoz: konstruktív kommunikációs technikákkal megtanulod kifejezni és képviselni önmagad és feltöltő, sikeres kapcsolatokat kialakítani párkapcsolatban, családban, munkaterületen.
  • Nem utolsó sorban jó társasággal, értékes kapcsolatokkal és feltöltő élményekkel gazdagodsz!

A workshop során elsajátított kapcsolatfejlesztő módszerek segítségével megtanulsz kapcsolódni konstruktív, feltöltő képességeidhez és azokat beépíteni a mindennapi életedbe. Ezáltal kezedbe veheted a sorsodat, és kialakíthatsz egy sikeres, boldog életet!

Jelenkezz bátran!

Helyszín: Mandalaház – 1132 Budapest, Visegrádi u. 6. 2. em. 2.

Részvételi díj: Early bird: október 2-ig 6.000 Ft, utána a workshop napjáig: 8000 Ft

Tréning időpontja: október 9..  18:00 – 21:00

A workshopra való jelentkezés menete:

1.   Válaszd ki az időpontot, töltsd ki a jelentkezést és kattints a “Jelentkezem” gombra!
2. A megadott emailben elküldött bankszámlaszámra fizesd be a tréning díját! Csak a befizetés után válik érvényessé a jelentkezésed.
3. Befizetés után tájékoztatunk a tréning további részleteiről.

Jelentkezés

Tréning időpontok:

Kapcsolódj hozzánk!