Töltsd fel az Életed! - online tréning

Szeretnéd megvalósítani az álmaid, de nem tudod hol kezd? Szeretnél olyan célokat kitűzni, amelyeket biztosan elérsz? Szeretnél egy harmonikus, boldog, stabil életet kialakítani?

Ha ezek a kérdések megszólítanak, akkor ez a tréning Neked való!

Könnyen beépíthető, gyakorlatias módszereket kapsz, melyekkel örömteli, biztos alapokon álló, harmonikus életet tudsz kialakítani életed minden területén. Ne habozz, ez a tréning életed legjobb döntése!

9.900Ft

Töltsd fel az Életed! - online tréning

Szeretettel üdvözöllek az Életed feltöltésének izgalmas világában! 😊

Lépj egy új szintre a tréning segítségével! A biztos alapok megteremtésével egy olyan út vár Rád, mely végre a Neked járó csodákat hívja be életedbe! Ezerszer olvashattad, hogy a célok kitűzése mennyire számít, mégis elakadtál abban, hogyan megvalósítsd őket. Ezt fogom Neked megmutatni, gyakorlatokkal rávezetni arra, hogy Te magad is megvalósíthasd! Itt az ideje, hogy önmagad mellett dönts!

Töltsd fel az Életed! – online tréning következőket tartalmazza:

1. rész: Töltsd fel az életed értékekkel! (időtartam 10 perc 29 mp)
Ebben a videóban segítek az „Értékiránytű” módszerével feltérképezni, hogy életterületeidben mennyire tudod megélni az értékeidet. Videóban elmondom Neked, hogy miért is foglalkozunk először az értékekkel, és nem a célokkal.

Nézz bele:

1.0. Értékiránytű gyakorlati lap

1.1. Értékiránytű gyakorlat leírás
1.2. ConnAct Up brosúra

2. rész: Hogyan indulj neki a céljaidnak? (időtartam 12 perc 15 mp)
Ebben a videóban abban fogok Neked segíteni, hogy egy adott életterületedben tudj pozitív változásokat elérni, rálátni a negatív, destruktív visszatartó tényezőkre és abból konstruktívat, támogatót alkotni! Ehhez hozok egy nagyon hasznos gyakorlatot, amit a videóban bemutatok, és csatolom a hozzá kapcsolódó gyakorlati lapot is!
2.0. Célok kitűzése gyakorlati lap
2.1. Célok kitűzése I. rész leírás

3. rész: Hatékony célkitűzés – SMART modell (időtartam 8 perc 36 mp)
Ebben a videóban tovább haladunk a célkitűzések mentén és egy széles körben, hatékonyan alkalmazott célállító módszert osztok meg veled, a SMART modellt. Itt található szempontok segítenek, hogy a lehető leghatékonyabban és legprecízebben tudj célokat megfogalmazni. A videóban végig megyünk a modellen, és az elkezdett célkitűzéses gyakorlati lapot folytatjuk.
3. Célok kitűzése II. rész leírás

4. rész: Céljaink gyakorlati megvalósítása (időtartam 6 perc 45 mp)
Ebben a videóban a SMART célkitűzésed gyakorlati megvalósítását segítem a ConnAct Up (CUP) 10 módszerének alkalmazásával. Hogyan építsd fel a célkitűzésednek megfelelő énideálodat, a kapcsolati rendszeredet és a konkrét, gyakorlati teendőidet? Ezek a lépések biztosan garantálják, hogy eléred a kívánt céljaidat, és egy csodát építs belőlük!
4. Célok gyakorlati megvalósítása leírás

5. rész: Bőség tudat megteremtése (időtartam 9 perc 04 mp)
Ahhoz, hogy céljainkat elérjük először belül kell hinnünk, hogy jár nekünk. Ebben a videóban a bőségtudat megteremtésével szeretném segíteni, hogy belül már elinduljon a pozitív vonzása a céljaid megteremtődésének. A ConnActben megalkottuk az ún. „ConnAct mátrix-ot”, mely azt a 4 tudatossági területet mutatja be, melyen keresztül megéljük a kapcsolódásainkat, és megélhetjük a bőséget is. Ezen keresztül fogom neked átadni a bőség tudat megteremtését.
Csatolok még egy hangtálas meditációt is, melyet, ha napi szintem hallgatsz, még könnyebben erősítheted és stabilabban beépítheted a Bőség tudatod!

Nézz bele:

5.0. Bőség tudat megteremtése leírás

5.1. Bőség tudat meditáció – videó (időtartam 10 perc 40 mp)

6. rész: Boldog Élet háza (időtartam 11 perc 37 mp)
Ebben a videóban összegezni szeretném az elmúlt részek anyagát és hogy ezt hogyan tudod felhasználni egy BOLDOG, STABIL ÉLET KIALAKÍTÁSÁBAN! Ebben segít a Boldog Élet háza modell. Beszélek az alapokról, az önmagunk és kapcsolataink fejlesztéséről és arról az 5 szegmensről, amit a Pozitív pszichológia tudományos kutatásai fontosnak tartanak, a boldogságunk fenntartásához és fejlesztéséhez!
6. Boldog Élet Háza leírás

Még egy kedvezmény, ne hagyd ki!
Ha az előző két tréningemet is EGYÜTTESEN megvásárolod (Töltsd fel Önmagad!, Töltsd fel a Kapcsolataid!), akkor jelentős kedvezményt kapsz. Több, mint 20 éves önismereti utam és 10 éves szakmai, segítői tapasztalatomat, tudásomat gyűjtöttem össze ezekbe a tréningekbe. Ha együtt vásárolod meg a 3 tréninget, akkor összesen 29.700 Ft helyett MOST CSAK 20.700 Ft-ért a tiéd lehet. Ezt a „CUP123” kuponkód megadásával tudod megtenni a vásárlás elindításánál.