Töltsd fel Önmagad! – online tréning

Elakadtál az életedben és nem tudod hogyan építsd újra? Stabil önértékelésre, önismeretre vágysz? Szeretnél önbizalomtelin, erős személyiségként neki vágni az „Élet” nevű kalandnak? Akkor jó helyen jársz! Ez az online tréning az alapoktól építi fel belülről, hogy egy stabil, boldog és kiteljesedett életet tudj élni!

9.900Ft

Töltsd fel Önmagad! – online tréning

Szeretettel üdvözöllek a Föltöltődés világában! 😊

Töltsd fel Önmagad – Online tréningcsomagban 6 videóanyagot és hozzá kapcsolódó írott anyagokat és gyakorlatokat (pdf. formátumban) osztok meg veled, 6 napra bontva. Az anyagokat sorrendben érdemes követned, mert egymásra épülnek, de Rád van bízva, hogy milyen gyorsan haladsz velük. Ha bármiben elakadnál, keress bizalommal a info@connact.hu emailen. Csodálatos életet és feltöltődés kívánok!

Töltsd fel Önmagad! – online tréning következőket tartalmazza:
1. rész:
1. videó: Bemutatkozásom (időtartam: 5perc 10 mp)
Ismerjük meg egymást! Ebben a videóban bemutatkozom neked, honnan jöttem, milyen utat jártam be, és milyen módszerekkel, eszközökkel tudlak segíteni a tréning során.
1.1. Bemutatkozás írott anyag (pdf.): videóhoz kapcsolódó gyakorlatot tartalmazza.

2. rész:
2. videó: Használati útmutató Önmagunkhoz (időtartam:12 perc 03 mp)
Ebben a videóban szimbólumokon keresztül mutatom be mi zajlik bennünk, mire érdemes rálátni a belső folyamataidban. Tudatos rálátásod segíteni fog, hogy átalakítsd a berögzült rossz, romboló mintákat és helyettünk építő, támogató személyiséget alakíts ki!

Nézz bele:

2.2. Használati útmutató Önmagamhoz írott anyag (pdf.): videóhoz kapcsolódó gyakorlatot tartalmazza.

2.2. ConnAct Up brosúra (pdf.): tartalmazza a módszertan főbb lépéseit, az érzelmek listáját, a 45 féle destruktív mintát, a 45 féle konstruktív mintát és a 10 féle módszertan listáját.

3. rész:
3.videó: Az Énideálod kialakítása a ConnAct Up módszerével (időtartam:10 perc 08 mp)
Ebben a videóban az énideálodat, vagyis vágyott énképedet segítem kialakítani a ConnAct Up (CUP) módszereinek segítségével. Ahhoz, hogy elérjük céljainkat, először belül kell fejlődnünk, megerősödnünk, hogy képesek legyünk elérni, bevonzani az álmainkat. Ehhez ki kell alakítani énideálunkat, azt az ideális énképet, amivé szeretnénk válni.

Nézz bele:

3.3. Az Énideálod kialakítása a ConnAct Up módszerével írott anyag (pdf.): videóhoz kapcsolódó gyakorlatot tartalmazza.

4. rész:
4. videó: A Múlt gátló programjainak átírása (időtartam:8 perc 15 mp)
Ebben a videóban az egyik legelismertebb pszichológiai irányzatból, a Tranzakcióanalízisből hozok neked gyakorlatot. A legmélyebb elakadásaidra tudsz rálátni és feloldani általa, ezért szánj rá kellő időt!! Számomra is, és az eddigi ügyfeleim körében is rengeteg felismerést és felszabadulást hozott.
4.1. Gátló parancsok, előírások átírása engedélyekkel írott anyag (pdf.):
A “Gátló parancsok, előírások és engedélyek” listáját, magyarázatát és a hozzá kapcsolódó gyakorlatokat tartalmazza.
4.2. Belső gyermek meditáció engedélyekkel (időtartam:11 perc 40 mp)
Ebben a meditációban segítem a belső gyermek felszabadulását a múltban belé ívódott gátló parancsok és előírások alól. Hangtálakkal kísérem a meditációt, melynek speciális, relaxált rezgése van, általa még mélyebben tudod átírni a benned lévő folyamatokat!

5. rész:
5. videó: Találj rá belső kincseidre – Töltsd fel Önmagad! (időtartam:5 perc 42 mp)
Ebben a videóban abban segítek, hogy rátalálj a belső kincseidre, képességeidre, amit hozol „otthonról” és kiépítettél eddigi életedben. Ezek lesznek a te erősségeid, amire stabilan tudsz támaszkodni. A videóban mutatom be azokat a módszereket, melyekkel énideálodat építjük tovább, hogy egy erősebb, fejlődő személyiséggé válj! A gyakorlatot a videóban találod.

6.rész:
6. videó: Pozitív Énképem fejlesztése (időtartam: 8perc 02 mp)
Ebben a videóban tovább megyünk az előző gyakorlatban és a felismert képességeidet erősítjük illetve az énideálod kialakításához szükséges tulajdonságaidat fejlesztjük a ConnAct Up (CUP) 5 módszerén keresztül! A gyakorlatot a videóban találod.

A következő tréninganyagban a „KAPCSOLATOK” szintjére lépünk, ahol a kapcsolódásainkat töltjük fel és fejlesztjük, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy egy kiteljesedettebb és csodálatosabb életet tudj kialakítani általa! Remélem velem tartasz a következő online tréningemen?

A tréning alatt megosztott anyagok, gyakorlatok, videók csak számodra elérhető és szerzői jog védi! Kérlek ne add tovább az anyagokat, ne másold, mert jogtalan birtoklása büntetőjogi következményekkel jár! Ha szeretnéd valahol felhasználni, keress meg és megbeszéljük a részleteket!

Minden megrendelt tréning a vásárlástól számítva 30 napig elérhető fiókodban, hogy motiváljalak a hatékony elsajátításra. Ha valami oknál fogva mégis megcsúsznál, kérheted a hosszabbítást az info@connact.hu emailcímen.

MÉG EGY KEDVEZMÉNY, NE HAGYD KI:

Ha úgy látod, érdemes lenne a kapcsolataidat is fejleszteni, akkor a Töltsd fel a Kapcsolataid! online tréninget is ajánlom hozzá, amit kedvezményesen együttesen megvásárolhatsz. Több, mint 20 éves önismereti utam és 10 éves szakmai, segítői tevékenységem alatt láttam, hogy az első és legfontosabb, hogy önmagunkat kell először megismerni, felépíteni, megerősíteni. Majd azután a kapcsolatainkon is érdemes dolgozni a boldog és sikeres élet kialakítása érdekében.

Ha együtt veszed meg a két tréninget, akkor jelentős kedvezményt kapsz. A 2 tréning ára összesen csak 14.900 Ft, melyet a „CUP12” kuponkód megadásával tudod megtenni a vásárlás elindításánál.

Ne habozz, még ma legyél a birtokában a tudásnak, ami pozitív változásokat hoz az életed minden területén!