Egyéni és páros coaching

Gyors fejlődést szeretnél, ahol csak Te vagy a fókuszban? Akkor válassz egyéni vagy páros coachingjaink közül!

Life & Business Coaching

Félsz megnyílni mások előtt?
Káosz van a fejedben? Nem találod a helyed a világban? Bezárkóztál a négy fal közé? Csak sodródsz az életben? Frusztráltnak érzed magad a munkahelyeden?

Ismerős témák számomra is, melyek életutam során megtaláltak.  A jó hír, hogy ma már számos módszer van, amivel pozitív változásokat tudsz elérni. Ehhez tudok neked eszközöket adni, és támogatni a folyamatban.

A coaching során feltérképezzük a ConnAct mátrixon keresztül, melyek azok a területek, amelyek támogatása és fejlesztése legjobban hozzájárul az érintett témádhoz. Majd ehhez kapcsolódóan a ConnAct Up eszköz segítségével képességeidet fejlesztjük a számodra legjobban beépíthető módszereken keresztül.

Keress bátran, ha úgy érzed elakadtál az életed valamely területén:

Dudvai János +3670/360-3937 info@connact.hu

komplex egészségprogram

Szeretnéd végre tudni mi az egészséges a testednek? Szeretnél egészségesen táplálkozni, de összezavarnak az ellentmondásos információk? Érdekel, hogyan befolyásolhatod a hormonális folyamataidat?

Ezekben a kérdésekben Dr. Eric Berg által felállított életmód és egészségprogramot segíthet neked, kiegészítve a ConnAct mátrix programunkkal. A tanácsadásban megismerheted, hogy milyen testtípusba tartozol hormonálisan, és ehhez készítek egy személyre szabott egészségprogramot (táplálkozás, mozgás, stresszkezelés), melynek beépítését végig kísérem és támogatom. A program során átadom a táplálkozás és a test hormonális működésének összefüggéseit, ezáltal saját tested formálójává válhatsz.

Keress bátran, ha úgy érzed fontos számodra az egészséged:

Dudvai János +3670/360-3937 info@connact.hu

kapcsolati mediáció

Valahogy kezd kiüresedni a kapcsolatotok? Mindennaposak a viták?
Nem találjátok a közös hangot? Már fél éve külön alszotok? Csak a gyerek tart össze Benneteket?
Szeretnétek, ha kölcsönös megértésen alapulna a kapcsolatotok?

Ha ezek a kérdések bennetek is felmerültek, akkor a kapcsolati mediáció hasznos megoldás számotokra. Ezen alkalmakon olyan módszereket, kommunikációs technikákat tanultok meg és alkalmaztok, amelyekkel szorosabbá és gördülékenyebbé tehetik a kapcsolatotokat, újra egymásra találhattok.

Keressetek bátran, ha vágytok a kapcsolatotok megerősítésére:

Dudvai János +3670/360-3937 info@connact.hu

Kapcsolódj hozzánk!