Csapatunk

DUDVAI JÁNOS

ConnAct alapítója és társfejlesztője, Egészségtan tanár, kapcsolatfejlesztő tréner, mediátor

Bizonytalanság, félelem, magányosság, kisebbségi komplexusok… Neked is ismerősek?

Ezekkel küszködtem gyermekkoromban és 13 évesen már annyira magukkal ragadtak, hogy élni sem volt kedvem.
Ekkor jött egy személyiségfejlesztő tréning, mely gyökeresen megváltoztatta életem. Megtanultam kapcsolódni belső világomhoz és aktív résztvevőként alakítani a sorsomat. Egyre nyitottabb, optimistább személyiséggé váltam és megtanultam bizalommal kapcsolódni másokhoz, a világhoz. Szerelmese lettem ennek az útnak és faltam a könyveket, tréningeket, képzéseket, módszereket. Ma már 25 éve járom ezt az utat, több mint 45 féle irányzatot ismertem meg és szereztem képesítéseket számos személyiség- és egészségfejlesztő képzésen: egészségtan, mediáció, életvezetési tréner, EMK (Erőszakmentes kommunikáció), TA (Tranzakcióanalízis), Mindfulness, NLP, gyógymasszázs, jógaoktatás.
Csodálatos emberekre, barátokra találtam, és létrehoztuk együtt a ConnAct önismereti társasjátékot, a ConnAct csapatfejlesztő óriástársast és a ConnAct Up kapcsolatfejlesztő eszközt.
Küldetésem, hogy segítsem embertársaimat hasonló felemelő élményekhez, önmagukhoz és a világhoz való kapcsolódásban, mindezt kreatív, játékos formában. Gyere és kapcsolódj hozzánk!

DR. TÓVÖLGYI SAROLTA

MENTÁLHIGIÉNÉS ÉS SZERVEZETFEJLESZTŐ SZAKEMBER, EGYETEMI OKTATÓ (BME EPT), KOMPETENCIAFEJLESZTŐ TRÉNER

A kapcsolódást nap mint nap megélem az egyetemen a hallgatókkal, a klienseimmel való közös munka során, vagy mikor a családtagjaimmal, barátaimmal találkozom. A ConnAct pedig új lehetőséget teremt mindehhez.

S. NAGY ÁGNES

mentálhigiénés segítő szakember, kommunikációs- és szociális készségfejlesztő tréner, life coach

„Ott kezdd, ahol vagy, azzal, amid van. Tedd azt, amit meg tudsz tenni.”

Személyes tapasztalatom alapján minden fejlődési folyamat alapja a belső működés feltérképezése, legyen szó magánéleti elakadásról egyéni szinten, vagy egy cég életében felmerülő kihívásról.
Munkám során célom a tréning/coaching folyamatban résztvevő ügyfeleimmel egy partneri együttműködésre és bizalomra épülő aktív, kreatív és motiváló kapcsolat kialakítása, amely alkalmas terepe az egyén kibontakozásának.
Ennek a közös munkának fókuszában a „konzerv” megoldások helyett a konstruktív megoldáskeresés és az egyéni utak kidolgozása áll.