Fejlesztéseink

ConnAct Up életvezetési és kapcsolatfejlesztő eszköz

2019-ben hoztuk létre a ConnAct Up-ot, amely leghatékonyabb személyiségfejlesztő és pszichológiai módszereket magába foglaló, egyedülálló életvezetési és kapcsolatfejlesztő eszköz és hozzá kapcsolódó módszer.
Mit rejt magában a Connact Up eszköz és módszer?
Gondolataid, érzelmeid, testi tünetek - honnan jönnek, mire vagy hatással és mire nem.
• Mivel gátlom a boldogságomat? - A legtipikusabb 45 féle destruktív mintát mutatom meg Neked, melyek a különféle élethelyzetekben meggátolják, lerombolják életedet, kapcsolataidat.
• Mivel tudom feltölteni magam és kapcsolataimat? - 45 féle konstruktív mintát kapsz, pozitív képességek olyan listáját, melyek felismerésével és beépítésével felemeled magad a mélypontról.
• Hogyan tudok változtatni? - 10 olyan személyiségfejlesztő módszert sajátítasz el, melyek a konstruktív, pozitív képességeidet készség szintjére emelik, így bármikor alkalmazni tudod.
• Kapcsolódni másokhoz: konstruktív kommunikációs technikákkal megtanulod kifejezni és képviselni önmagad és feltöltő, sikeres kapcsolatokat kialakítani párkapcsolatban, családban, munkaterületen.
Ha szeretnél az eszközzel fejleszteni magad vagy másokat, akkor nézz körül a kapcsolatfejlesztő tréningjeink és egyéni konzultációs kínálatunkban!

ConnAct óriástársas

2017-ben alkottuk meg a ConnAct csapatfejlesztő eszközét, mely egyedileg ötvözi a társasjátékok szórakoztató hangulatát, a csapatépítés összekovácsoló szerepét és a csapatfejlesztő módszerek gyakorlatias alkalmazását. A csapattagok játszva, egymáshoz kapcsolódva egy élő társasban építhetik a csapatszellemet, több mint 150 szervezet- és csapatfejlesztő feladaton keresztül. Együtt fejlődnek és segítik egymást az élet különböző színterein: kommunikáció, emberi kapcsolatok, munka-magánélet egyensúly, erőforrások. A csapatok változatos feladatokon keresztül építik önismeretüket céges szituációkban, és egymáshoz kapcsolódva kovácsolódnak össze egy közös cél érdekében.
Ha szívesen bevinnéd a saját csapatodba, cégedbe a lehetőséget, keress minket bátran!

ConnAct társasjáték

2014-ben alkottuk meg a saját fejlesztésű kommunikációt és kreatív önkifejezést fejlesztő társasjátékunkat, mely számos pszichológiai és önismereti módszert magában foglal.
Az élet különböző területein (énkép, önmegvalósítás, intimitás, emberi kapcsolatok stb.) segít eligazodni, fejlődni és az önismeretet és a kapcsolódást fejleszteni. 11 féle változatos (szobros, képes, szerepcserés, rajzos stb.) feladattípussal gazdagítottuk a társasjáték élményét, mellyel sokoldalúan segítjük a kapcsolódást önmagunkhoz és másokhoz.
Segít egy baráti társaságot, családot, akár párkapcsolatot jobban összekovácsolni. Számos rendezvényen, baráti találkozón, táborban hasznos eszköz.
Ha szívesen kipróbálnád, keress minket!