Töltsd fel a Kapcsolataid! - online tréning

Szerinted mi az, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy boldog és sikeres életet éljünk?

A támogató emberi kapcsolatok.

Neked milyen a párkapcsolatod? Milyenek a családi, baráti kapcsolataid? Milyenek a munkahelyi, partneri kapcsolataid? Támogatóak, stabilok, boldogságot adnak vagy van mit fejleszteni rajtuk?

Ha te is fontosnak tartod a kapcsolataid és a kommunikációd fejlesztését, akkor neked való ez a tréning! Könnyen beépíthető, gyakorlatias módszereket kapsz, melyekkel boldog, stabil, együttműködő kapcsolatokat építhetsz ki mind a magánélet, mind a karrier területén. Ez a tréning életed legjobb döntése!

9.900Ft

Töltsd fel a Kapcsolataid! - online tréning

Ebben a tréningben minden eszközt megkapsz, amivel sikeres kapcsolatokat tudsz kialakítani mind a magánélet, a párkapcsolat, mind pedig a karrier területén. Az alapoktól kezdve megtanulsz tudatosan rálátni az emberi kapcsolatok tipikus buktatóira és a kommunikációs zsákutcákra. Majd ezeket kezelve a leghatékonyabb módszereket adom át, melyeket begyakorolva, stabilan tudod magad képviselni nehéz kommunikációs helyzetekben, konfliktusokban. Emellett a boldog párkapcsolat megteremtéséhez és fejlesztéséhez is kapsz hasznos tudásanyagot, melyekkel garantáltan csodákat tudsz művelni a kapcsolataiddal!

Az online tréning egymásra épített, gondosan összeállított 6 videóanyagot, hozzá kapcsolódó írott anyagokat és gyakorlatokat tartalmaz, melyeket tovább olvasva megtalálsz.

Töltsd fel a Kapcsolataid! – online tréning következőket tartalmazza:

1. rész: Kapcsolatfejlesztési alapok (időtartam: 9 perc 22 mp)
Első körben arra nézünk rá, hogy mi okozza a kapcsolataink nehézségeit és azokat hogyan tudjuk pozitív irányba alakítani, fejleszteni. Majd az egyik legelismertebb pszichológiai irányzatból, a Tranzakcióanalízisből hozok egy fantasztikus módszertant, amivel rálátsz azokra a tudattalan játszmákra, melyek megmérgezik a kapcsolataid. Ezen felfedezés fog igazán elindítani azon az úton, ami a változást eredményezi.

Nézz bele:

1.0. A ConnAct Up brosúra (pdf.) – letölthető verzió

1.1. Drámaháromszög feloldása a ConnAct Up módszereivel (Excel táblázat) – letölthető verzió
1.2. Tudattalan szerepeink átírása a ConnAct Up (CUP) módszerével (pdf.)

2. rész: ADD TOVÁBB! és a KÉRD MEG! módszertana (időtartam: 8 perc 05 mp)
Ebben a videóban két olyan új módszert adok át, amelyekkel a kapcsolataidat fejlesztheted és jobbá, stabilabbá, boldogabbá teheted!
E mellett két gyakorlatot is adok Neked. Az elsőben az előző részben használt táblázatot folytatjuk az instrukciók szerint. A második csatolt gyakorlatban az „én-üzenetek” anyagot kapod meg, amiben példákkal segítem, hogyan tudsz helyesen kérni, amit be is tudsz gyakorolni.
2.1. ADD TOVÁBB! és a KÉRD MEG! módszertana (pdf.)
2.2. Én-üzenetek megoldásokkal (pdf.)

3. rész: KÉRDEZD MEG! és az ÉREZD ÁT! módszertana (időtartam: 9 perc 33 mp)
Ebben a videóban két további módszert adok át, melyek segítenek a konfliktusok feloldásában és amelyek által tovább erősítheted, mélyítheted a kapcsolataidat. A csatolt anyagban megtalálod a módszerek leírását és a hozzá kapcsolódó gyakorlatokat is.
3.1. KÉRDEZD MEG! és az ÉREZD ÁT! módszertana (pdf.)

4. rész: LÉPD MEG! módszertana (időtartam: 6 perc 25 mp)
Ebben a videóban az utolsó, de egyben a legfontosabb módszertant adom át, melyet minden gyakorlat végén érdemes megcsinálnod. Két szemponton keresztül is segítek beépíteni a módszert, ez a kommunikáció és az életvezetés területe, így az életed minden területén hasznosan tudod alkalmazni.
4. LÉPD MEG! módszertan (pdf.)

5.rész: Boldog párkapcsolat megteremtése       (időtartam: 11 perc 43 mp)
Ebben a videóban a boldog párkapcsolat megteremtését segítem a ConnAct Up 10 módszerén keresztül. Ha van párkapcsolatod, akkor azért érdemes megcsinálnotok, hogy megerősítsétek a kapcsolatotokat és új, tudatosabb, boldogabb szintre emeljétek. Ha pedig nincs jelenleg párkapcsolatod, akkor számodra fantasztikus segítség lesz annak megteremtésére!
5. Boldog párkapcsolat megteremtése (pdf.)

6. rész: Párkapcsolatot erősítő módszerek (időtartam:16 perc 37 mp)
Ebben a videóban további 8 hatékony, párkapcsolat erősítő módszert adok át, melyek abban segítenek, hogy a már meglévő párkapcsolatodat hogyan tudod megtámogatni, boldogabbá tenni. Illetve, ha még nincs párkapcsolatod, előre felkészülhetsz ezzel a többlet tudással.
6. Párkapcsolatot erősítő módszerek (pdf.)

Ha bármelyik résznél elakadnál, vagy segítségre van szükséged, hozzám mindig fordulhatsz bizalommal az info@connact.hu emailen, vagy más elérhetőségeimen!

Minden megrendelt tréning a vásárlástól számítva 30 napig elérhető fiókodban, hogy motiváljalak a hatékony elsajátításra. Ha valami oknál fogva mégis megcsúsznál, kérheted a hosszabbítást az info@connact.hu emailcímen.

MÉG EGY KEDVEZMÉNY, NE HAGYD KI:

A tréninget önmagában is megveheted, ha már kellő önismerettel rendelkezel. Ha viszont úgy látod, érdemes lenne önmagad fejlesztésével kezdened, akkor a Töltsd fel Önmagad! online tréninget is ajánlom hozzá, amit kedvezményesen együttesen megvásárolhatsz. Több, mint 20 éves önismereti utam és 10 éves szakmai, segítői tevékenységem alatt láttam, hogy az első és legfontosabb, hogy önmagunkat kell először megismerni, felépíteni, megerősíteni, hogy azután a kapcsolatainkban is kellő sikert tudjunk elérni.

Ha együtt veszed meg a két tréninget, akkor jelentős kedvezményt kapsz. A 2 tréning ára összesen csak 14.900 Ft, melyet a „CUP12” kuponkód megadásával tudod megtenni a vásárlás elindításánál.

Ne habozz, még ma legyél a birtokában a tudásnak, ami pozitív változásokat hoz az életed minden területén!